Hei, og velkommen til min blogg! Jeg heter Benedicte Isabell Haugaard, er 23 år og bosatt i Drammen med kjæresten min Stian og våre små hunder, Nala og Jackson. Jeg er utdannet journalist og jobber for flere store magasiner (blant annet KK, Spirit, Karl-Johan og Elixia) ved siden av jobben som mote – og skjønnhetsblogger for Femelle. Jeg har blogget siden desember 2008, vært innom Blogg.nos toppliste x-antall ganger og vært en del av femelleteamet siden april 2013. Ved siden av dette jobber jeg som rådgiver på Sonans privatistavdeling, og på Fresh Fitness hvor jeg også trener. Har jeg et minutt fri bruker jeg dette på å dyrke interessen min for interiør, trening og fotografering. I 2011 og 2012 drev jeg mitt eget fotostudio i Drammen, noe som har gitt meg mye fotoerfaring og stort kontaktnettverk. Jeg har mange store og små samarbeidspartnere på bloggen og ser på meg selv som verdens heldigste jente med verdens beste jobb.

Benedicte

– Les mer om meg og bloggen i et av Drammens Tidendes portrettintervjuer her –