310671-8-1350217520144

Dagen har kommet. Jeg har forlatt fjortisbloggerne på Blogg.no til fordel for denne fantastiske bloggplattformen. Kvinnemagasinet Femelle har tatt meg i mot med åpne armer og Rina, webdesigneren min, har gjort en fantastisk jobb. Selv om WordPress ikke er helt nytt for meg er det likevel skremmende. Alt føles så mye større!

Jeg er Benedicte. For de av dere som ikke kjenner meg igjen fra Motebloggen.com, så er jeg fortsatt 21 år gammel og bosatt i Drammen. Her jobber jeg med det jeg liker best, nemlig blogging, fotografering og motejournalistikk. Dette gjør jeg ved siden av et fulltidsstudie innen journalistikk på Norges Kreative Fagskole, som jeg fullfører denne våren. Jeg holder til i et sentralt hus med gigantisk hage og musikkstudio på loftet. Her lever jeg mine lykkelige, men stressende dager sammen med kjæresten min, Stian, og hunden vår, Nala.

Denne bloggen kommer til å gjenspeile min hverdag. Her vil dere få se inspirerende antrekk, motiverende treningstips, mye skjønnhet og noe journalistikk. Følg med for gode tips, triks og konkurranser og følg meg gjerne på Bloglovin og Facebook i margen til venstre 🙂 Jeg heter forresten Haugaard91 på både Twitter og Instagram, dersom dere vil dykke lenger ned i min stressende hverdag.