bilde

310671-10-1364306223509-n800

Jeg har fått utrolig mange komplimenter for huden min i de siste skjønnhetsinnleggene jeg har publisert. Nå tenkte jeg å oppklare hvorfor huden min er så fin om dagen, og det er alt takket være hudpleieserien jeg fikk av Linda Johansen. Jeg har skrevet en del om den på den forrige bloggen, men nå har jeg beviser for hvor godt den faktisk fungerer. Jeg har dessverre ikke noen gode før-bilder, men kjæresten min kan bevitne at jeg hadde en skikkelig dårlig periode før jeg begynte på disse produktene. Ikke nødvendigvis kviser, men mange røde flekker og nupper. Huden min var oljete og fet, tørr over nesen, rød og ukonturert. Flat og fæl, rett og slett. Sminken satt ikke lenger enn et par timer på grunn av den fete huden og det var rett og slett et mareritt å komme ut av dusjen å se det bleke, røde ansiktet som møtte meg i speilet. Så ble jeg reddet.

De tre produktene på bildet er bare noen av de jeg har fått teste ut. Jeg har også fått prøve en fantastisk rensekrem og et hjemmespa-apparat, men dette kan jeg skrive mer om i et nytt innlegg. I hånden min ser du Linda Johansens silky rose serum, tonicspray og en fuktighetsgivende maske. Silky rose etterlater en fantastisk myk og velduftende hud, uten å gjøre huden fet og oljete. Denne bruker jeg før fuktighetskremen. Den fungerer også godt mot kvisesår for oss som er så dumme at vi klorer på kvisene våre. Tonicsprayen påfører jeg med en gang jeg har dusjet eller når huden er renset. Huden blir matt, den tørker ut oljen og etterlater et helt rent, flatt og mykt ansikt. Fuktighetsmasken fikk jeg anbefalt av onkelen min (som faktisk er avhengig av den selv) og den er helt fantastisk! Det er valgfritt om man vil sove med den eller ta den av etter noen minutter. Jeg pleier å gjøre førstnevnte.

Dette er produkter jeg virkelig kan gå god for, og jeg anbefaler dere alle å klikke dere inn HER å kikke 🙂