neg neg2 neg3

 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Hildes beauty shop hvor jeg har lagt nye gelenegler. Hilde er min faste negldame og jeg er like fornøyd hver eneste gang! Hun har mange kunder og noen reiser faktisk over tre kvarter for å få akkurat hennes behandling. Hun holder til i Fevang-bygget i Solbergelva, Drammen og gir deg den beste behandlingen du kan få! Før har jeg gått for fransk hvit, burgunderrød metallic og litt mer rocka farger, men i dag tok jeg imot vårtrenden og lakket neglene nude. Hilde sendte også med meg en matt lakk som er utrolig populært i år – denne kan jeg teste senere. Hos Hilde kan dere også kjøpe lakker, oljer og håndkremer. Dette er noe av det beste med behandlingen for hendene blir så utrolig pene å se på etterpå!

Besøk hjemmesiden hennes her for å bestille time og sjekke priser 🙂