koll

Alle bildene ovenfor er tatt av meg og er ikke redigert på noen annen måte enn farger og eksponering.

Jeg har drevet med fotografering i mange år og fikk mitt første speilreflekskamera til jul da jeg var 16. Per dags dato fotograferer jeg med kamerahuset Canon 600D med standardobjektivet 18-55 mm. På bloggen bruker jeg mest 50 mm fastobjektiver til Canon med en blender på 1.4 og til spesielle anledninger tar jeg frem vidvinkelobjektivet eller makrozoomen på 70-33 mm. Bildene redigerer jeg i photoshop CS5/6 eller i gratisprogrammet Pixlr.com, alt avhengig av hvem som skal ha de og hvor de skal publiseres. Februar 2012 startet jeg mitt eget fotostudio i Drammen, Haugaard photography. Sjekk gjerne ut facebooksiden min og spør gjerne om det er noe dere lurer på angående fotografering og utstyr 🙂