Skjermbilde 2013-04-29 kl. 15.34.52

For et par uker siden fikk jeg tilsendt en pakke med hårpleie fra skjønnhetsekspertene i Kicks. Jeg har endelig fått gått gjennom pakken og testet produktene og jeg er så positivt overrasker at jeg bare MÅ dele dette med dere!

IMG_8494

IMG_8497

Kicks har tatt over alle Esthetique-butikkene i landet og er å finne i de fleste byer. Du kan lese mer om hårpleieserien her, eller besøke Kicks’ hjemmeside her. Hvorfor kjøpe Gliss og Sunsilk når dette er like billig – og bedre? Jeg kommer aldri til å bytte hårpleie igjen!

Skjermbilde 2013-04-29 kl. 15.32.55

Volumizing shampoo og balsam har gjort håret mitt tykkere igjen. Jeg mistet en del hår da jeg tok av tapeextensionsene, men nå føler jeg meg endelig som «meg selv» igjen. Serien inneholder blåbær og keratinekstrakt som gjenoppbygger håret, gir glans og masse volum. Denne har jeg latt kjæresten min teste også og vi er begge enige: vi har aldri luktet noe så godt før! Du får begge flaskene for 79,- hos din Kicks-butikk.

Jeg har også fått prøve noen stylingprodukter. Jeg fikk tilsendt et styling pudder, en tørrshampoo og en stylingspray. De fleste vet hvordan tørrshampoo fungerer og denne oppfyller absolutt kravene. Sammen med de andre produktene lukter denne også fantastisk godt! Dessverre har jeg rød hår, så «brunette» fargen jeg fikk tilsendt gir meg looken av ettervekst. Vær obs på hvilken farge du kjøper når du skal ha tørrshampoo! Denne koster mellom 39 og 79, avhengig av størrelse. Hårsprayen fungerer som hårspray skal, og denne lukter også nydelig. Det nyskapende med denne er at den inneholder en formula som fikserer håret i vertikal OG horisontal retning. Denne gir deg med andre ord en perfekt look. Denne koster også mellom 39 og 79 kroner, igjen avhengig av hvilken størrelse du velger. Stylingpudderet minner litt om OSIS’ hårpudder, bare at dette ikke etterlater håret tørt, hvitt og seigt. Tuppen av beholderen en mindre, så du får ikke like mye i håret som du gjør med f.eks define og osis sine varianter. Denne koster kun 79,-

«Spennende ingredienser som solsikke, olivenolje, granateple, hvete, tindved, arganolje, keratin, vindrue, sheasmør, avokado og blåbær gjør produktene både pleiende og innovative og dekker dine behov. Og selvsagt dufter produktene deilig.»