Skjermbilde 2013-04-20 kl. 19.35.45

Jeg har astma. Jeg er ei skikkelig rockejente. Med en gang kjæresten min forsvinner ut døra går Avenged Sevenfold, Shinedown, Slipknot og andre harde sjangre flagrende gjennom leiligheten. Før kledde jeg meg veldig rocka, men det tonet jeg veldig ned da jeg ble sammen med Stian. Nå er jeg en mellomting – akkurat der jeg vil være. Den jeg er. Jeg er livredd for å kjøre på motorvei med tankbiler. Jeg ser for meg at de tipper over og tar fyr og at alle menneskene på veien dør, haha. Spesielt i tunneler! Jeg tar heller en bot for rask forbikjøring enn å ligge bak/ved siden av en tankbil. Legene har påvist hormonell ubalanse i kroppen min. Jeg er også i gråsonen for å ha for lavt stoffskifte. Dette gjør at jeg spiser sjeldent, har mye vondt i magen og føler meg stadig oppblåst. Til sommeren skal jeg til Lindebergklinikken og få orden på sakene! Familien min har en penthouse-leilighet midt i Sunny Beach. Den ble vår høsten 2006 og jeg elsker å være der i flere uker av gangen og spise god mat, bli brun, feste og tilbringe tid med menneskene jeg elsker. Når jeg var liten ville jeg bli lærer eller advokat. Plutselig en dag bestemte jeg meg for å bli CSI (åstedsgransker) og politi, men jeg kom ikke inn på kriminologilinjen. Nå er jeg journalist og veldig fornøyd med det! Kunne ikke funnet et mer passende yrke. Det kjedeligste i verden må være å ta oppvasken. Jeg skifter heller sengetøy 100 ganger enn å vaske opp. Jeg har aldri fått en fartsbot eller parkeringsbot! Jeg har vært samboer med kjæresten min i tre år. Vi flyttet sammen før vi offisielt ble kjærester og nå har vi en liten hund sammen. Hun heter Nala og er av rasen Toller – bichon havanese. Oliven og rødvin er de eneste tingene jeg ikke liker. Jeg er med andre ord ikke kresen! Jeg er ganske smart. Jeg er flink til å utnytte situasjoner til min fordel og jeg er flink til å komme unna med ting. Jeg mener at klær er interiør og det er helt normalt for meg å ha et klesstativ midt i stuen til pynt.

IMG_8751

Lærte du noe nytt? 😀