Skjermbilde 2013-05-12 kl. 14.58.29

Skjermbilde 2013-05-12 kl. 15.02.31

Som den superfanen jeg er av stripete jeans og tights har jeg laget en kollasje med inspirasjonsplagg fra mine tre favorittstiler om dagen. Plaggene er inspirert av tre av mine favorittnettsteder når det kommer til mote og linker til disse butikkene finner du nederst i innlegget. Øverst har vi stilen jeg sitter iført akkurat nå – laidback, pent og litt rocka. Jakken er fra www.sheinside.com, genseren jeg har på meg er fra Gina Tricot, tightsen er fra HM, skoene fra Jeffrey Campbell og vesken er selvfølgelig fra Mulberry. Denne har jeg bestilt, så den kommer i posten iløpet av en uke 🙂
Skjermbilde 2013-05-12 kl. 14.35.27

Antrekket ovenfor er inspirert av noen Ebay-funn jeg har gjort de siste ukene.  Tightsen er igjen fra HM, jakken er fra www.sheinside.com og vesken er fra Alexander Wang. Du finner forresten liknende til 899,- hos www.modekungen.se. Jeg har aldri vært begeistret for gull, men nå har jeg virkelig fått dilla. Gullenken med løvehode er på vei hjem i posten fra Ebay og skoene ligger på ønskelisten. Peplumtoppene holder jeg fortsatt fast på. Jeg elsker innsvingningen i livet og at de skjuler hoftene!

 Skjermbilde 2013-05-12 kl. 14.27.42

Denne stilen elsker jeg! Den er såå avslappet, deilig og comfy og selvfølgelig kul. Skoene og luen er bare noen enkle søkeord unna på Ebay og Boy London-plagg får du hos www.sheinside.com. Er du på utkikk etter en kul sekk bør du sjekke ut denne siden! Jeg har begynt å samle på både flatformsko og beanies med statementsitater 🙂

Inspired by www.sheinside.com, www.modekungen.se and www.ebay.com.