IMG_8805

I går hentet jeg enda en pakke på posten, og til min store overraskelse var det Kicks’ nye hudpleieserie! Jeg har allerede testet deres nye hårpleieserie og jeg har funnet meg en ny shampoo – og balsamfavotitt. Nå har jeg testet håndkremen, kroppsskrubben, bodylotion og dusjoljen og igjen: jeg er såå positivt overrasket over både pris, innhold og kvalitet! Denne serien er i samarbeid med Fairtrade, noe som også gjør at jeg heller vil bruke denne enn f.eks dove, lano, dr. greve og de andre merkene..

Sukkerskrubben har store korn, den er oljete og den tar skikkelig tak på huden. Det føles ut som jeg skrubber softis-jordbærstrø på hele kroppen og det lukter fantastisk! Dusjoljen gjorde huden myk, noe jeg føler er en motsatt og positiv effekt av den vanlige dusjsåpen og bodylotionen av oljer, oliven og deilig lukt gir kroppen en perfekt finish før du f.eks skal ta solarium – som jeg gjorde etter denne deilige spa-terapien i dag morges. Skrubben peelet tørre albuer og knær og kremen fuktet og ga huden næring.

Håndkremen er også fantastisk, men igjen så har jeg aldri hatt noen «dårlige erfaringer» med håndkrem. Prisen er et pluss med Kicks’ produkter og det at produktene er naturlige, velduftende og i samarbeid med Fairtrade gjør at jeg kommer til å følge opp med disse produktene i baderomshyllen 🙂

IMG_8806

«Med den helt nye hudpleieserien Skin Treat var det for KICKS naturlig å innlede samarbeid med Fairtrade. Med Fairtrade-merkede, naturlige ingredienser holder ikke produktene bare høy kvalitet, men bidrar også til bedre forhold for menneskene som dyrker dem. Kicks’ Skin Treat kommer i to serier: jomfruolivenolje og rene, naturlige oljer. Alle produktene er frie for petroleumstoffer og parabener. Pris fra 69 – 129,- kroner».