Skjermbilde 2013-06-17 kl. 19.22.24

Det viktigste for en kvinne er å føle seg feminin, og det gjør man ikke uten pen hud, fint hår eller vakre negler. Flere som kjenner seg igjen? Vel, jeg er så heldig at jeg får neglebehandlinger av verdens flinkeste dame, Hilde Kristiansen. Hilde er kreativ, åpen for utfordringer og utrolig lett å bli kjent med. Det verste jeg vet er å dra på slike behandlinger og oppleve klein stillhet, og det får du hvertfall ikke hos denne dama! Ønsker du deg fransk manikyr til bryllupet eller dåpen? Eller kanskje du ønsker deg noen rocka negler til sommerens festivaler? Da er Hildes Beauty Shop stedet for deg! Hun holder til i Solbergelva utenfor Drammen på mandager, tirsdager og torsdager. Onsdager og fredager finner du henne på Ahead-lokalet ved Asker jernbanestasjon.

For mer informasjon og timebestilling, sjekk Hildes facebookside eller hjemmeside – eller send en SMS til 48090009 🙂