8. august er det klart for kinopremieren til Kristoffer Joners nye film, «Kyss meg for faen i helvete». Premieren blir på Saga kino i Oslo og det blir en stor etterfest for de utvalgte på Lawo etter premieren. Jeg har vært så heldig å få billetter og innpass til hele eventet for meg og en venninne, og siden jeg tilfeldigvis har en venninne som elsker Kristoffer Joner valgte jeg selvfølgelig å ta med henne. Det blir high fashion, mange kjente fjes og kule antrekk – og dere skal selvfølgelig få bildene servert på sølvfat via Instagramprofilen @Haugaard91 gjennom kvelden. Det eneste jeg sitter igjen med i hodet nå er: «hva skal jeg ha på meg?». Jeg har vært på en haug av rød-løper events, men alle er så ulike. Uansett! Jeg drar rett fra etterfesten og over til Langøyene for å være reporter under en festival, så om noen har en båt i Oslofjorden så er det bare å skrike ut! Hehe.

Jeg kommer selvfølgelig med en anmeldelse av filmen iløpet av lørdagen, 9. august! Se traileren ovenfor 😉

«Kyss meg for faen i helvete er en forfriskende morsom og ærlig film om det å bli forelsket i helt feil fyr. Filmen er regissert av Stian Kristiansen, tidligere kjent for filmer som ‘Mannen som elsket Yngve’ og ‘Jeg reiser alene’. Tale, 17 (Spilt av Eili Harboe) leder en amatørteatergruppe som årlig setter opp den tradisjonelle revyen med kassegitar og ku-kostymer. Men nå mener Tale at gruppa er klar for nye og større utfordringer, og hun klarer omsider å overbevise gruppa om å sette opp et stykke av den internasjonalt kjente dramatikeren, Jon Fosse. En av Norges mest kjente skuespillere (Kristoffer Joner), midt i en livskrise, takker motvillig ja til å instruere dem. På visse betingelser. Han bestemmer seg for å caste stedets lokale helt Vegard, kaptein på fotballaget og verdens største idiot, i hovedrollen som Tales motspiller i dette poetiske, romantisk-tragiske teaterstykket. Teatergruppa oppdager snart at instruktørens ambisjoner lager et helvete for dem alle. Og bedre blir det ikke når Tale merker at hun begynner å få følelser for denne håpløse fotballfyren uten skuespillertalent. Han er jo hennes rake motsetning, og helt feil for henne. Og hva da med den dyktige, kjekke profesjonelle fotografen (Rolf Kristian Larsen) hun passer mye bedre sammen med?»