Skjermbilde 2013-06-24 kl. 20.58.24

IMG_0029IMG_0026 IMG_0024

Sponset produkt – ærlige meninger

Åh, endelig er de nye løpeskoene fra Adidas her! De matcher sommertreningstøyet mitt, er fantastiske på foten og var superbillige til å være ordentlige merkesko! Jeg har skaffet meg mine fra Zalando.no, en internasjonal nettbutikk med en stor avdeling i Norge. Det beste med disse skoene er størrelsene de kommer i. Litt merkelig, men for oss med elefantføtter (40+) så er det greit å være sikker på at størrelsen du får faktisk passer. Så jeg fikk tilsendt ikke bare 41, men 41 – 1/3 – en størrelse som passer perfekt dersom du vil ha litt plass til sokker og bevegelse i skoen! Jeg bestilte de like før helgen, og på mandag lå de på postkontoret. Fantastisk 🙂 Jeg anbefaler alle å sjekke ut Zalando.no!