970538_10153139522035252_814305913_n

Åh, deilig dag. Femelle var nede igjen tidligere i dag, men nå går verden videre! I dag har jeg ikke gjort mye annet enn å kose meg i finværet. Først med en deilig wokfrokost på verandaen, så litt husarbeid, og et par koselige timer  med iskaffe på Pigen Cafè i Drammen med kjæresten, Mikkel Gaup og andre flotte folk. Mikkel har et nytt prosjekt gående i Drammen nå, så om du er interessert i teater eller vil ha med familien på noe nytt og spennende kan du klikke deg inn her og lese mer. Geir Børresen (Max Mekker) er også med, så her blir det moro for unga – og alle andre! Ellers er det mange baller i lufta og mye spennende planlegging i vente. Nå skal jeg lage meg dagens FJERDE (!!!) iskaffe og legge meg i solen på verandaen før jeg tar turen til byen og møter gutta igjen. Ha en fin dag 😀