Skjermbilde 2013-07-30 kl. 15.08.09 

Skjermbilde 2013-07-30 kl. 15.09.24
Jeg anbefaler ikke nettbutikker så altfor ofte, men nå har jeg funnet et par nye skatter. Ovenfor ser du noen av mine favorittprodukter fra nettbutikken Zalando.no, og i juli klikket jeg hjem de fine, rosa løpeskoene fra Adidas. Heldige meg fikk de sponset, men jeg har handlet fra butikken før så jeg vet hvordan de opererer og behandler kundene sine. Nå har jeg masse treningsklær, så nå mangler jeg bare en pulsklokke/kaloriteller til treningen, så er jeg klar til å innta treningssenteret!

Mens jeg surfet meg gjennom nettbutikken fant jeg drømmeskoene fra Dr. Martens! Disse har jeg lett etter helt siden jeg var på sko – og veskemessen i februar. Materalistisk lykke! 🙂 Som de fleste andre jenter og bloggere der ute har jeg også lyst på flere Jeffrey Campbell sko. Du trodde kanskje Nelly hadde godt utvalg? Jeg kan sitte å sikle i timesvis av utvalget til Zalando! Butikken er lett å finne frem i, og den har et stort og godt utvalg i former, farger og størrelser. Det er hvertfall et pluss for meg som har elefantføtter som kun passer inn i 41 og 42, haha. Med rask leveringstid, gratis frakt og tollfri leveranse står du trygt når du klikker på betalingsknappen i kassen. De har klær og accessories til menn, kvinner og barn, sportsklær til alle og produkter til hus og hjem. Før handlet jeg hos Ellos, nå handler jeg hos Zalando 🙂