Skjermbilde 2013-08-29 kl. 19.35.49 Skjermbilde 2013-08-29 kl. 19.42.14 Skjermbilde 2013-08-29 kl. 19.46.50 Skjermbilde 2013-08-29 kl. 19.51.33

Visningene for høsten begynte allerede i Januar, men nå får vi endelig se hva som faktisk gikk igjennom og ikke – bare ved å gi det lokale kjøpesenteret et lite besøk. I år er det mye som er «lov», og at flaskegrønt er tilbake er vel skremmende for mange, inkludert meg. Jeg har aldri vært eier av et grønt plagg (annet enn en halloweenkjole da jeg kledde meg ut som Poison Ivy, haha), men det er mye annet å velge mellom også. Jeg elsker både den myke, beige/grå stilen, den metalliske og den dyriske. Jeg er også glad i burgunder, men i år bærfargene mer riktig enn drue – og plumme. Ikke at jeg kommer til å la den plommefargede highwaistjeansen ligge uansett – den har vært en favoritt i to sesonger allerede!

Bomberjakken er fortsatt hot, og kombinerer du den i zebra – eller leopardmønster så er du kul, komfortabel og moteriktig. Ikke at alle bryr seg, men det er gøy å henge litt med? I dag hentet jeg ukens nummer av KK i posten. Der ble jeg inspirert (som alltid) 🙂 Håper dere likte kollasjene og tipsene! Go green <3