Skjermbilde 2013-09-06 kl. 19.20.41

Denne fantastiske jakken finner du om du drar til Hokksund utenfor Drammen! I sentrum ligger det en liten butikk med mote, interiør og cafè. Her finner du merker som Culture, Day Birger Et Mikkelsen og Lisbeth Dahl. Denne jakken har blitt en stoor favoritt! Med en kraftig statementkrage, lekkert formsydd snitt og en rocka stjerne på ryggen er jeg klar til å ta byen med storm i høst. Det kommer flere bilder av denne og flere andre plagg iløpet av helgen, men i dag stoppet fotograferingen helt opp da jeg BÅDE glemte minnekortet hjemme OG fikk motorstopp langt oppe i skogen. Satt i bilen i tre timer, så jeg er ikke veeldig keen på å fikse sminken og håret for å løpe ut i mørket å knipse flere bilder i dag. Nå vil jeg bare elske sofaen og sette på et par disneyfilmer, haha 🙂 Ha en suuper kveld videre!!

Skjermbilde 2013-09-06 kl. 19.22.31

 

Culturejacket @stepinhokksund kr 799,-