IMG_1253IMG_1256

IMG_1248

IMG_1262IMG_1264

I dag dumpet det en pakke ned i postkassen min, og den var fra favorittsminkebutikken min, Kicks. De har lansert en ny type neglelakk som skaper en ruglete, kornete overflate på neglene og jeg gleder meg til å prøve den! Jeg henger litt etter på negltrendene da jeg har brukt gelenegler det siste halvåret, men jeg skal prøve å oppdatere meg litt i høst. I pakken lå det også vanlige neglelakker i høstfarger, lekre øyeskygger som matcher perfekt med hårfargen min, ekspress-neglelakkfjerner og en korrekturpenn dersom jeg søler med lakken. Korrekturpennen og ekspressfjerneren var skikkelig nødvendig da jeg er en superkløne med neglelakk, så tusen takk – you read my mind! Jeg kommer ut med en produktanmeldelse så fort jeg har testet produktene, men jeg er ganske sikker på at produktene lever opp til forventning – akkurat slik som alt annet jeg har prøvd fra butikken 🙂 Besøk Kicks på ditt lokale kjøpesenter (gamle Esthetique), eller nettsiden her. 

Har dere testet de spesielle neglelakknyhetene som har kommet i år?