Skjermbilde 2013-09-07 kl. 00.43.05

Skjermbilde 2013-09-07 kl. 00.45.03

Hei, verden. Kaffekoppen er på vei inn i kroppen, mens kroppen leter etter noe fornuftig å spise. I dag skal jeg nemlig jobbe frivillig for byen min, og være bartender under det årlige Drammens-arrangementet Blaa Aften, så frokosten må holde meg gående en stund fremover! Festen finner sted på et landlig jorde ved Strømsgodset kirke og holder åpent fra 16-23. Her blir det øl og mat med gode priser, og maange kule og flinke artister på scenen (blant annet verdens beste pappa). Det koster 200,- kr å komme inn, men det sparer du da alt er billigere enn det ville vært på byen. Så kom, hold meg med selskap, vrikk på rockefoten og drikk deilig Aass 🙂 Ta med campingstol og ta plass i teltene. Dette blir festivalstemning! Vi blogges i morgen. I mellomtiden kan dere slå opp denne låta på vorspiel eller jentekvelden. Ha en fin dag, herlige lesere!

PS: disse skal varme opp for Shinedown og Alter Bridge i London om bare fem uker. Gjett om jeg gleder meg! 😀