Skjermbilde 2013-08-29 kl. 21.44.29

Fatter ikke hvorfor jeg ikke har nevnt dette stedet på bloggen før. Google analytics mener jeg har en del lesere fra Drammen og Eiker-områdene, og derfor kommer jeg med denne lille anbefalingen. Jeg anbefaler aldri butikker som ikke tilhører en stor kjede, ettersom de ikke finnes overalt, men denne er et unntak. Dere som har fulgt meg en stund vet jo at jeg elsker mote og interiør over alt annet materalistisk, og Step In i Hokksund har både klær, interiør – og en skjønn, liten cafè. Best av alt; butikken ligger midt i sentrum, ved broen. Lett (og gratis!) å parkere, nær tog og buss 🙂

Hvis du blander Kremmerhuset, Black Design, Lisbeth Dahl, kvalitetsklær og favorittcafèen din så får du konseptet til Step In. Alt i ett, rett og slett. Det hjelper jo selvfølgelig på stemningen når de ansatte er så søte og blide som de er også! Og hva er vel bedre enn å holde en is eller kaffe-latte (den er såå god!) i hånden mens du gjør kles – og interiørshoppingen? Dette konseptet er helt unikt, og jeg digger det! Det er 15-20 minutter å kjøre fra Drammen i retning Kongsberg. Og det er SÅ verdt det 😀 Fremover kommer jeg til å poste en del antrekk fra butikken, blant annet et par plagg fra Culture og Day Birger Et Mikkelsen. Stay tuned!