Skjermbilde 2013-09-10 kl. 19.00.01

Skjermbilde 2013-09-11 kl. 15.02.58

Cardigan fra @stepinhokksund – Day Birger Et Mikkelsen

Nå er det så KAOS her hjemme! Samboeren er på byen med gutta mens jeg må rydde og bære inn kjøleskap, rydde i klærne våre, ta oppvasken og re opp sengen. Husmor, sa du? Jeg hater å bo i kaos, men jeg føler det tar meg igjen heeele tiden. Flere som har det slik? Men jeg skal ikke klage. I går tok nemlig Stian meg med på pizza, øl og kaffe på både Jonas B og Picasso, så i dag er det guttas tur. I kveld er hvertfall planen å rydde i walk-in garderoben, krysse av resten av husmorpliktene på to-do-listen og ta meg en iskald pils foran gullrekka på TV-Norge. Regner ikke med at jeg er den eneste som digger Castle, CSI og Special Victims Unit? Stearinlys skal tennes, elektriske lamper skal slukkes og peisen skal gi meg all den varmen jeg trenger. Hvem trenger kjæreste når man har bikkja, tven og peisen foran sengen? *ler* Dessuten har jeg fått ukens nye KK i posten, så kanskje kvelden ikke tar en husmorvending likevel.. Nei, opp og hopp. Kvelden er ung! Ha en super dag!