Skjermbilde 2013-09-11 kl. 18.21.26

IMG_0261

Skjermbilde 2013-09-11 kl. 18.23.03

Kåpe fra Day Birger Et Mikkelsen (3499,-) sko fra Debbie (1299,-) Antrekket finner du hos @stepinhokksund 🙂

Ser dere forresten at bloggen har endret utseende? Det er ikke drastisk, men det har blitt mye penere og mer oversiktlig. Heldige meg har verdens beste webdesigner, og hun ordner opp i alt jeg klarer å ødelegge. Haha! Besøk bloggen hennes her. I dag har jeg vært husmor igjen. Jeg fatter ikke hvor i livet alt gikk galt. Jeg føler ikke at jeg gjør noe annet enn husarbeid, likevel ser det alltid ut som en bomba flyplass hjemme. I dag har jeg hvertfall tatt oppvasken, ryddet og vasket gulv og overflater, ryddet i walk-in garderoben, feid over gårdsplassen med en flisete rake og – wait for it – ikke spist frokost. Klokken er 15.00 og jeg har ikke fått i meg en jævla brødskive (!!!) Det kan jo ha noe med å gjøre at kjøleskapet er ødelagt og ødelegger all maten, men hallo. Skjerpings. Heldigvis får vi nytt i dag *phew* Det går i ett her altså, hele tiden. Er det ikke det ene, så er det jaggu det andre. Glitter og glamour, hvor tok dere veien?