Skjermbilde 2013-09-21 kl. 13.41.07

IMG_0377 IMG_0382 IMG_0387

På torsdagen hadde jeg billetter til Harold Pinters «Vaktmesteren» i Drammens Teater, så jeg tok med samboeren på en liten date. Vaktmesteren er en tre timer lang forestilling, og vi hadde billetter alene på første rad. *stas* Det føltes ut som vi skulle få skuespillerne på fanget under hele forestillingen! Skuespillerne var utrolige dyktige, og jeg (som har holdt på med teater selv) fatter ikke hvordan de klarer å huske tre timer med replikker helt uten stopp! Det beviser igjen hvor dyktige teaterskuespillere er i forhold til filmskuespillere! 😉 Historien tar plass i en nedslitt leilighet i England, der to helt forskjellige brødre bor under samme tak. Mick er den tøffeste av brødrene, mens Aston er den sjenerte mannen med et snev av tidligere galskap, autisme og aspergersyndrom. Likevel lever de i fred og harmoni. Dette er før Jenkins, mannen som fremstår som sliten, møkkete og alkoholisert, blir invitert inn av Aston for én natts søvn. Jenkins har mistet bådet hodet, skoene og identiteten sin på veien. Vil brødrene bli kvitt gærningen, eller har han kommet for å bli?

Det kan du se på Drammens Teater neste uke, både mandag, onsdag og torsdag klokken 19.00 🙂 Dette anbefales!