Håret mitt er kanskje det som betyr mest for meg når det kommer til kropp og utseende. Er jeg ikke fornøyd med håret mitt, så er jeg ikke fornøyd med noe. Da jeg var liten ønsket jeg meg alltid langt, tykt prinsessehår, men dessverre var jeg ikke så heldig. Jeg hadde en mor som klipte bollesveis på meg til jeg ble 12, og håret mitt vokser ikke akkurat i rekordfart. Da jeg endelig hadde fått litt lengde i en alder av 16, dro jeg til Polen. Her gjorde jeg en stor feil, og det var å klippe meg hos en polakk som ikke kunne engelsk. Jeg gikk tilbake til den grusomme lengden jeg hadde hatt i tolv år, og da fant jeg ut at jeg måtte begynne med extensions. Dette var uaktuelt.

Skjermbilde 2013-07-20 kl. 15.30.09Skjermbilde 2013-07-20 kl. 15.28.18

Første gang jeg prøvde extensions var i 1. klasse på videregående. Det var av merket Bobbys, og var kjøpt i Oslo. I årene som fulgte prøvde jeg alle merkene fra Pilus til Rapunzel of Sweden, både clips, microringer og keratinfester. Sommeren 2010 hadde jeg fått langt og tykt hår igjen, men en varm sommerdag i Bulgaria klikket det for meg. Jeg var lei det klissete lange håret som festet seg til ryggen hver gang jeg badet, så jeg klipte det av igjen. Gjett hvem som angret? To år senere fikk jeg meg jobb i nettbutikken til Luxushair, og brukte selvfølgelig dette håret fast. Jeg oppdaget tape-hår, og har aldri vært mer fornøyd med en permanent løsning som denne. I år har jeg brukt sponset hår fra Billigextensions.no, og jeg vil si at disse to merkene er akkurat like gode. Firmaet har som mål å være landets billigste, så det er jo selvsagt et pluss. Håret jeg fikk fra de søte jentene i Billigextensions har holdt seg like fint fra mars til i dag, og det har gjennomgått farging, krølling og misbruk av rettetang. Syv måneder altså – her snakker vi kvalitet!

Skjermbilde 2013-07-20 kl. 15.34.40

I dag bruker jeg ikke extensions til hverdags, rett og slett fordi jeg vil at håret skal hvile til neste sommer. Håret mitt har blitt langt og tykt i forhold til slik det en gang var, men likevel føler jeg en trang til å sette på clipshåret når det dukker opp spesielle anledninger. Resultatet blir bare så mye bedre! Håret er ikke like ømfintlig mot fuktighet slik som mitt eget hår er, så det holder fasongen hele kvelden, enten du har rettet eller krøllet det. Dere vet jo hvordan dette fungerer.. Hvor mange ganger har vi ikke løpt fra utested til utested i regnet, i fare for at krøllene skal gå ut, eller at det rette håret skal krølle seg? Dette skjer ikke med dette håret, og det er helt fantastisk! I forrige uke var jeg på musikkvideoshoot med bandet The Roadkill, og make-up artistene ble helt fascinert over hvor god kvalitet det var på håret. Så jenter, løp til Billigextensions.no. Det er bare helt f-a-n-t-a-s-t-i-s-k!

Finn Billigextensions på Facebook her.