Hjemme. Leiligheten er ryddet og vasket, og Greys Anatomy er klar på macskjermen. Stian har dratt for å jobbe litt, og jeg ligger i sengen med en kopp kaffe, utslitt etter fire netter med lite søvn og mye kollektivtrafikk og fly. Har jeg nevnt hvor glad jeg er i å reise? Vel, la meg nevne en ting til. Min største skrekk er å fly. Jeg har sikkert flydd 50 ganger, men de siste fire årene har vært ille. Så ille at jeg holder hender med naboen og ber til en gud jeg ikke tror på. Vel, jeg overlevde. Nok en gang. Nå er det bare gode minner jeg sitter igjen med.

IMG_1731

Om det er to ting jeg alltid må føre inn i dagsrutinen når jeg er på reise, så er det sushimåltidene og frappuchinoen fra Starbucks. Dette må inn i kroppen hver gang jeg er på ferie, og gjerne hver eneste dag. På disse tre dagene har det gått med fire frappuchinos og tre sushimåltider. Resten av ferien gikk bort på indisk og italiensk – og en dårlig kyllingkebab som ga meg heftige magesmerter. Mat er viktig når jeg er på ferie, og ingenting kan måle seg med sushi og starbuckskaffe.

IMG_1751

Shoppingen kan jeg dessverre ikke skryte så mye av. Selv om jeg fylte 35 kilo i bagasjen på returen så er det ikke mange ting jeg kan peke på å si «dette kjøpte jeg i London». Det ble mye Primark-shopping, og jeg gjorde noen gode kupp på hudpleie – og make-up fronten. Jeg fikk også med meg en 100 milliliters Britney-parfyme til kun 160 kroner. Jeg elsker superdrugstore ♥ Jeg viser dere innkjøpene i neste innlegg. I swear!

Skjermbilde 2013-10-21 kl. 03.29.58

Shinedown var jo hovedgrunnen til at vi dro til London akkurat denne helgen, og nå kan jeg med hånden på hjertet si at jeg kan dø lykkelig. De som kjenner meg vet hvor glad jeg er i det bandet, og setlista var helt f-a-n-t-a-s-t-i-s-k! Dette er en overfladisk rosablogg, men for dere som dyrker den samme musikkstilen som meg, og liker Shinedown, så er dette sangene de tok med seg til Wembley Arena: I’ll follow you, Diamond Eyes ♥ If You Only Knew ♥ Bully, Second Chance, Simple Man, Enemies og Sound of Madness.

6ad8b97c-851d-40cb-8423-4990eb8a090b

Wembley Arena er den største konsertsalen jeg har vært i, og det var helt 100% utsolgt. Ikke en eneste billett igjen. Hvor sykt er ikke det? Det som gledet meg mest var at vokalisten Brent Smith var jordnær, human og ærlig. Han pratet mye med publikum og sjarmerte damene på første rad i senk ved å dele ut roser. Det neste bandet, Alter Bridge, var ikke like kule mot publikum, men de spilte «Addicted to pain» og «Open your eyes», så jeg må si meg fornøyd likevel. Lydmannen burde kanskje ha tatt seg en kaffekopp før han dro på jobb, for Shinedown hadde bare vokal og trommer, mens Alter Bridge kun hadde vokal og bass. Haha! Men hvem bryr seg egentlig. Jeg hørte ikke at det var noe feil med lyden, men sånn er det vel når man kan alle sangene utenat 🙂 Sjekk ut Shinedown, Halestorm og Alter Bridge på Youtube!