Hei, og god ettermiddag! Nå har jeg nettopp kommet meg ut av dusjen etter to og en halv time på Fresh Fitness. I dag ble det cirka 70-80 minutter på mølla og en helt grei styrkeøkt med beinpress, markløft, dødløft, squats, benkpress og litt lår. Nå kan jeg ta en velfortjent helg med litt god mat og vin! I morgen kommer nemlig jentene til meg. Stian skal jobbe på en russefest i Nærsnes, og jeg gidder ikke kaste bort verdifull tid foran tven alene på en lørdagskveld. Om alt går som planlagt blir det tapas og litt hvitt i glasset i morgen. Kos!

Skjermbilde 2013-11-01 kl. 17.31.18

Bilde tatt 30.10.2013 kl. 13.36

Bildet over viser litt av dagens økt på mølla. 613 kalorier brent på syv kilometer. Jeg stilte inn tredemølla på 60 minutter, men løp i cirka 75. Etter de 60 minuttene hadde gått slet jeg veldig med å få mølla til å fortsette på programmet. Den ville helst at jeg skulle stoppe og ta en pause, så klokka, incline og speed viser bare hvordan jeg avsluttet de siste fem minuttene av joggingen. Men da har jeg lært litt til neste gang, så da setter jeg heller timeren på 90 minutter og hopper av når jeg faktisk er sliten 🙂 Jogget en del i dag, og fikk lagt fra meg et par kilometer i oppoverbakken. Alt i alt er jeg fornøyd! Nå skal jeg legge meg i sofaen og se en episode med Grey’s Anatomy før samboeren kommer hjem med mat. Ha en fin kveld videre!

PS: Beklager elendig bildekvalitet. Speilrefleks og treningsstudio passer ikke helt sammen, og mobilkameraet er ikke av det beste slaget!