Jeg vet det er mye treningsprat om dagen, men sånn er det når man er bitt av treningsbasillen! Jeg er ikke utenfor døren annet enn da jeg er på Fresh Fitness, så da blir det mye blogging om nettopp det. Treningsbagen min er fra Ellos, og med den fulgte det en rosa vannflaske og et lite håndkle i samme farge. Den er perfekt i størrelse og skikkelig chic! Jeg dusjer forresten hjemme istedenfor på treningssenteret (kjører bil – hadde dusjet der om jeg hadde tatt buss *ler*) så jeg slipper å drasse med meg håndkle og velværeprodukter på trening.

IMG_1889

IMG_1882

Jeg har alltid med meg vannflaske, headset, deodorant, parfyme, løpesko fra Adidas (Zalando) og kosttilskuddet jeg har fått sponset av Proteinfabrikken. Treningstøyet er sponset av Norvita, og løpebåndet med plass til mobil/ipod er fra H&M. I tillegg til dette tar jeg koffeintabletter for å øke energinivået i kroppen for å utnytte økten best mulig.

Jeg har forresten en egen deo og parfyme til trening, haha. *Liker bare ting hvis de er rosa*

IMG_1884

Nå stikker jeg bort på trening. Dagens mål er å nå 1000 kcal på mølla! Vi blogges senere i dag 🙂 Ha en fin dag!