God.. morgen? Jeg våknet hvertfall nettopp fra en «powernap» på tre timer. TRE TIMER, herregud! Snakker vi utslitt etter tre harde treningsuker, eller? Etter treningen tok jeg meg en dusj, spiste laksefilet i folie med haugesvis med grønnsaker og sovnet. For en kjedelig dag! Økten på Fresh i dag innebar en time på mølla og 30 minutter styrke på armer og ben. På mølla fikk jeg svidd av 550 kalorier på 6.5 kilometer – med andre ord en rolig økt med litt jogging, rask gange og en del oppoverbakke. Gnagsårene på føttene mine har fått fra fælt til ekstremt. De er så store, stygge, hovne og såre at jeg aner ikke hvordan jeg skal få gjennomført flere økter denne uken – for ikke å snakke om PT-timen på onsdag. Har dere noen kjerringråd når det kommer til gnagsår, kjære lesere? Jeg har prøvd plaster, gnagsårsokker, gele og fotbad, men det blir bare verre..

Skjermbilde 2013-11-03 kl. 19.32.50

I morgen kommer bestevenninnen min fra barne – og ungdomskolen på besøk med den lille sønnen sin på to og et halvt år. Vi skal gå til byen, leke litt i parken og om jeg får det til så skal jeg jaggu få bakt en deilig eplekake også! 🙂 Nå kommer samboeren hjem med litt matforsyninger, så jeg skal sluke et knekkebrød før jeg legger meg i sengen igjen. Rart hvordan man bare blir mer sliten og trøtt av å sove på ettermiddagen! Sov godt 😀