God kveld, alle sammen! Wow, det innlegget jeg skrev om innvandring, politikk og bussulykken i går tok jo helt av. Tusen takk for alle tilbakemeldingene jeg har fått på mail og på Facebook! Har sett at mange andre bloggere har linket til innlegget mitt også, og det setter jeg selvfølgelig stor pris på. Ikke en eneste negativ kommentar fikk jeg i går, og det syns jeg er veldig rart. Det er tross alt et tabubelagt tema å snakke om, men må det gjøres så må det gjøres. Dessverre så er det slik at folk kvier seg litt for å kommentere wordpress-blogger (fordi kommentarfeltet ikke «husker» hvem du er når du kommenterer, så man må fylle inn all info hver gang) men jeg fikk likevel mange tilbakemeldinger på teksten min.

I dag flyttet jeg og Stian ut på bondegården til familien hans mens de er i utlandet på ferie. Her er det geiter og geitekillinger, gris, hunder, papegøye, ildre og skilpadder, så jeg har nok av selskap mens Stian er på jobb! For ikke å snakke om hvor deilig det er å ha et stort deilig kjøkken å boltre seg på! I morgen kommer bestevenninnen min fra Porsgrunn for å bo her med oss, for på lørdag skal vi nemlig inn til Oslo og se Avenged Sevenfold i Spektrum! Har jeg noen lesere som skal dit kanskje? 😉

Skjermbilde 2013-11-07 kl. 17.47.57

Nala og jeg koser oss hvertfall ♥ Ha en fin dag!