God kveld i stuggu! Nå har jeg nettopp svart på en lang rekke bloggmail og avtalt pressevisninger, møter og nye samarbeid og sponsoravtaler. Sminken for kvelden er lagt, venninnen min skal snart hentes på togstasjonen og nydelig musikk spilles nå over anlegget. På onsdag fikk jeg nemlig min første, egne ordentlige Spotify-konto! Jeg har alltid surfet på pappas, kjærestens eller venninnene mines. Har liksom aldri tenkt over det, men nå som jeg trener så mye er det kjekt med egne lister på egne premisser 😉 De er nok kjempeglade for å slippe å dele med meg og, haha!

Skjermbilde 2013-11-08 kl. 17.03.57

I kveld står det kylling tikka masala på menyen – og et par pils. Jeg skal feste litt smått i morgen før og under konserten, så jeg tar det rolig i dag. Trening i morgen tidlig har jeg også på agendaen. Lurer på hvordan det skal gå? Ha en fin kveld videre! 🙂 I morgen kommer det endelig en outfit-post. Deeet er lenge siden, det!