Er du lei av falske rosabloggere, overredigerte bilder, skryt og overlykkelige, perfekte fotballfrueliv? Da bør du legge ut et bilde av deg selv helt naturlig, uredigert og sminkeløs, og hashtag #heymark #facebookforreal. Ungdomsorganisasjonen UngHjelp vil at vi skal være ærligere i sosiale medier, og vil med denne #therealfacebook-kampanjen vise ungdom at det ofte er en annen virkelighet bak de ofte planlagte selfies-bildene. I Dagbladet kan du nå lese om organisasjonen, hva de står for, og hva de kaller deres «10 bud». Gjør som meg og sleng deg på trenden i sosiale medier! Gjerne med en trutmunn! Jeg har allerede gitt fingeren til Mark Zuckerberg på Facebook, Instagram og nå på bloggen. Her er jeg. Helt naken og blottet.

310671-10-1358374919005

I forbindelse med denne kampanjen har www.billigextensions.no (facebook) laget en konkurranse. Legg ut et selfie-bilde på veggen deres og hashtag det med #heymark #facebookforreal og #billigextensions. Du er da med i konkurransen om å vinne hairextensions samtidig som du støtter en god sak 🙂