Hei! 😀 I dag er dagen. Jeg og samboeren flytter opp til toppetasjen og blir værende helt til 15. februar! Leiligheten vår skal få en liten make-over, og det er mye lettere å få ting gjort når man ikke bor i selve kaoset. Så i år blir juletiden og nyttårsaften feiret i toppetasjen med god mat og gode venner. Det samme gjorde vi i fjor – årets begivenhet! I dag skal julen inn i hus. Treet skal pyntes, advendtslys skal stilles opp, og nissene skal frem. Stian mener det er for tidlig, men for meg er det aldri for tidlig å slippe inn julen. Gjett om jeg skal spille julemusikk på anlegget, a! *crazymoment* Treningsavtalen med Daniel på Fresh Fitness er bare tre timer unna, så jeg får komme igang. Visste dere forresten at treningskjeden har en egen låt? Subscribe på Fitness-listen min på Spotify, så finner du den ♥ Refrenget er såå fengende!

Skjermbilde 2013-11-26 kl. 14.45.16

Forresten.. Min nye samarbeidspartner, Freya Lingerie, har laget en konkurranse der du kan vinne hele fem (!) undertøysett! Det eneste du trenger å gjøre er å dele et bilde i sosiale medier av noe som gjør deg glad, og hashtagge det med #mymomentfreya. Alle bildene legges ut på Freyas blogg, og den finner du her 🙂 Under finner dere mine lykkebilder. God mat, kjærlighet og reise. Lykke til! ♥