Blogginspirasjonen har ikke akkurat vokst på trær om dagen, så jeg legger ut noen flere bilder fra min Instagram @Haugaard91. Bestevenninnen min, Lisa, har kommet fra Porsgrunn for å bo her i en halv uke, og i dag har vi vært ute på en deilig pasta carbonara-lunsj på Jonas B. Gundersen i byen. Vi har også handlet inn litt til helgen, og nå skal vi pleie skjønnheten litt før helgens festligheter ♥ I dag fikk jeg den beste nyheten så langt i høst. Jeg har nemlig fått meg jobb på Fresh Fitness i Drammen! Gjett om denne bloggeren skal bli sterk og fit? Så nå er det bare å få rumpa ned på Fresh og melde dere inn! Det er helt seriøst verdens beste treningsmiljø der!

1. Lunsj med Lisa på Jonas B. Gundersen i Drammen. 2. Outfit fra Gina Tricot og Bershka. 3. Hjemmelaget julelunsj!

Skjermbilde 2013-12-05 kl. 17.02.34

Skjermbilde 2013-12-05 kl. 17.03.16

4. Treningsantrekk fra Under Armour – www.norvita.no 5. Arapapegøyen til Stian og familien. Søt! 6. 106 kilo i beinpress (!)