UNNSKYLD! ♥ Jeg har vært så lite aktiv denne uken at jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg har hatt besøk av bestevenninnen min i en hel uke, og vi har festet, spist god mat, vært på shopping og… ja, jeg har ikke rukket å skrive noen gode innlegg. Jeg er egentlig litt imot å poste et bilde eller en kjip tekst bare for å trekke dere hit, men jeg kunne jo heller tatt en pause og sagt ifra om det på forhånd. Jeg ser på statistikken at dere har vært hyppig innom, og det beklager jeg. I forrige uke skrev jeg på bloggen at jeg hadde fått meg ny jobb på Fresh Fitness i Drammen. I går fikk jeg flere gode nyheter via telefonen! Det viser seg at jeg har fått enda en jobb, og denne gangen er det som admin hos Sonans i Drammen! Her skal jeg være resepsjonist, administrator, rådgiver via telefon og mail, booke inn elever til rådgivning og fag, og alt som hører med. Styre skolen sammen med resten av staben, rett og slett. Tilsammen har jeg nå en deilig 100% stilling som inneholder de to tingene jeg liker best: kontorarbeid og trening. Livet smiler ♥ I dag reiser Lisa dessverre hjem, men det betyr at jeg får mer tid til dere og bloggen 🙂 Jeg har som sagt noen nye samarbeid på gang, så følg med!

310671-12-1354893702314

Sko: dinsko, Jeans: vero moda, Genser: Gina Tricot, Veske og jakke: HM, skjerf: bikbok og macetui fra Marc Jacobs ♥