Good morning, sunshines! I skrivende stund ligger jeg i sengen med macen på fanget sammen med en stor kopp kaffe og en yoghurt til frokost. Jeg skal snart løpe av sted på trening, og jeg orker ikke å proppe i meg en feit frokost før kroppen får kjørt seg en time på mølla. På programmet i dag står det geriljaintervaller, full body strenght og kanskje en liten spinningtime med en virtuell instruktør. Har dere vært med på slike timer før, forresten? Om dere ikke har det, så måå dere prøve! Noen ganger er man helt alene i salen med en tv-instruktør, og da er det lov å drite seg ut litt. Jeg blir alltid så klein i spinningsalen når jeg ikke klarer å holde tempoet til instruktøren, så dette er en god investering for min del! Haha 🙂

Skjermbilde 2013-12-12 kl. 23.49.02

Senere i dag skal jeg ut på kino med jentene å se den nye Hobbit-filmen. Noen av dere som har sett den? Husker nesten ikke eneren, så om jeg rekker det så skal jeg snurre film før møtet med jentene. Hva skal dere i dag?