Heihei! ♥ Hvordan har nyttårsfesten og 2014 vært hittil? Jeg har bare vært sengeliggende. Startet gårsdagen med å være forferdelig fyllesyk, men så gikk det over i en runde med skikkelig omgangssyke. Nyttårsfesten var fantastisk, men jeg kjenner at jeg er lei av å være den eneste som arrangerer fester og middager. Tror dette ble mitt siste hjemme-arrangement på en stund – det står hvertfall på listen over nyttårsforsetter! Jeg regner med det finnes flere der ute med nyttårsforsetter? Rart hvordan vi liksom  starte på nytt med blanke ark når tallet på kalenderen byttes, og ikke ellers. Mine nyttårsforsetter er ganske viktige for meg, så jeg har valgt å ikke sette opp for mange slik at jeg klarer å gjennomføre alle.

Skjermbilde 2013-11-11 kl. 19.35.29

1. Trening og kosthold: jeg skal trene minst fire økter per uke. Før-bildene skal tas i januar, og etter-bildene skal kunne publiseres uten total ydmykelse i slutten av juni! Kostholdet skal legges om. Jeg skal spise rent hver dag, men ha en såkalt «pigday» hver lørdag hvor jeg kan spise hva jeg vil. Jeg skal drikke mindre pepsi max og fun-light, og drikke mer rent vann og grønn te. Jeg skal alltid ha skapet fullt av gode råvarer, slik at jeg ikke blir fristet til å bestille en ekkel (men god!) pizza fra Just-eat.

2. Jobbe mer: jeg skal være flinkere til å jobbe med bloggen. Få inn bedre rutiner, finne nye inspirasjonskilder og ta bedre bilder. I dag er jeg lat, og jeg har rett og slett mistet gnisten. Jeg skal også bli flinkere til å takke ja til vakter på jobben, både i Sonans og for Fresh Fitness. Jeg skal tjene mer penger enn i 2013, og spare mer. Jeg skal reise mer og kunne nyte mer.

IMG_0007

3. Oppleve mer enn jeg gjorde i 2013: jeg hadde et par nye opplevelser i 2013 (det må jeg ha hvert år for å ikke gå på en skikkelig psykisk smell, haha) og i år landet opplevelsene på Roskilde og London. Mamma og vennene mine syns jeg er med på så mye og får oppleve så mye, men for meg er det aldri nok. Jeg vil reise, smake, kjenne, ta på, føle, lukte og høre. Til sommeren står Roskilde og Bulgaria på planen igjen, og til vinteren går turen forhåpentligvis til Thailand. Der har jeg ikke vært på 10 år, så jeg vil gjerne tilbake. Denne gangen vekk fra turismen, og ut i villmarka.

4. Snu på ting i livet jeg ikke er fornøyd med: jeg skal få bedre økonomi enn det jeg hadde i 2013. Spare enda mer på BSU, bruke mer penger på riktig mat, betale regninger i tide og spare til ferier og fremtid. Jeg skal få inn rutiner når det kommer til matinntak, tidspunkt å stå opp og legge meg på, blogging og familieliv. Jeg skal også gjøre alt jeg kan for å bli frisk og/eller få medisinert stoffskiftet mitt. Sykdommen har vært en stor faktor i livet mitt de siste to-tre årene, og alt handler om sykdom og dagsform. Det blir vanskelig å lage rutiner på noe når du ikke aner hvordan kroppen føler seg dagen etter, men det skal jeg ha en skikkelig slutt for. Jeg skal bestemme – jeg skal forandre!

Hvordan lyder dine nyttårsforsetter? ♥ Nå skal jeg på Fresh Fitness å fullføre årets første treningsøkt og dag på jobb!