310671-8-1359292429653-n800

God formiddag, alle sammen! De av dere som er venn med meg eller følger meg på Facebook så i går at jeg fikk invitasjon til å bli med på premierefesten til det nye BLISS-programmet «Bloggerne«, og nå brenner ilden i tørt gress. Mange tror tydeligvis at jeg skal være med i selve programmet – men det skal jeg altså ikke. Jeg skal bare være med og mingle, drikke champagne og kose meg mens jeg ser på flausene til Emilie, Sophie Elise, Suzanne og Marna. Min date for kvelden er en barndomskamerat som nettopp var med i programmet TV2 Sporty, så jeg tror kvelden blir veldig interessant og morsom! Jeg har vært på mange bloggevents, men også mange premierefester. Dette blir en slags crossover, og jeg gleder meg til å få se episoden før alle andre! Håper å se mange bloggere og blogglesere der!