IMG_2285

IMG_2222

Desember er måneden hvor bloggerne jobber mest. Det er ikke bare julekalendere og give-aways, men også mye planlegging for året som kommer. Den siste måneden har ikke vært noe annerledes for meg, og jeg har inngått nye samarbeid med både store og små leverandører av mote og skjønnhet. Blant dem finner vi sminkemerkene Viva la Diva og Kim Cosmetics, to sminkemerker jeg går god for, og som har unngått å teste på dyr. Jeg har også gått inn i et samarbeid med undertøysgiganten Freya, og nattkjolen på bildet over er fra deres kolleksjon. I januar startet også Skjønnhet – og kostekspertene opp i Drammen sentrum, og jeg har selvfølgelig landet en avtale med de flotte jentene der og. Jeg anbefaler alle i Drammen og omegn å sjekke ut facebooksiden (her). De har kanskje de billigste prisene på skjønnhetspleie jeg noensinne har sett! Gjett hvem som skal få nye vipper, a? 😉 Det blir mye skjønnhet og trening fremover – og jeg håper dere er like gira som meg!