Skjermbilde 2014-01-11 kl. 22.55.59

1604771_301955979929704_1689213867_n

Vakre Erlend Elias og Ingeborg ♥

Wow, for en kveld! Det var riktignok ikke bloggerne som gjorde kvelden fantastisk og impulsiv denne torsdagen, men alle andre. Jeg og barndomskompisen min, Fredrik, tok toget til Oslo i sekstiden og tok en rask middag på Fridays før vi dro opp til førpremieren av «Bloggerne» som fant sted på Monkey Bar i Oslo. Der slukte vi en stor øl og sesame jack kylling med Jack Daniels saus på kjapp tid før eventet startet. Jeg hadde blitt invitert personlig av produsenten i TV2 Bliss, og vi var de første inn i lokalet. Det var rosa godteri, lekker pynt, rosa bobler i glasset og bloggerne-introer på skjermene, og til slutt var showet i gang. Jeg vil faktisk anbefale dette TV-programmet til ALLE – enten du leser blogger, hater bloggere eller er likegyldig. Jeg fikk et helt nytt syn på alle sammen, og det var fantastisk befriende og slippe å sitte igjen med fordommene jeg har hatt mot noen av jentene tidligere. Nydelige og morsomme var de! Premieren finner sted på TV2 Bliss i kveld klokken 20.00 ♥ Etter eventet tok vi rusleturen ned til Vippetangen kai ved Aker Brygge og besøkte Hurtigruta som lå i Oslo i forbindelse med reiselivsmessen 2014. Her møtte vi enda en barndomskamerat, Robin André, og fikk omvisning på den fantastiske, norske båten. På båten møtte vi på Petter Stordalen, og Mikkel Gaup og kona som jeg ble kjent med i sommer. Jeg fikk mitt første møte med en vaskeekte Ice-bar, og fikk med meg et par minutter av underholdningen om bord. Hadde lønningen kommet inn litt tidligere denne måneden skulle jeg jaggu unnet meg den feite sushibuffeten ombord også! 😉 Skal du se på «Bloggerne» i kveld?