God kveld ♥ I dag har jeg hatt min første time hos Skjønnhet – og kostekspertene i Drammen, og jeg er såå fornøyd med mine nye vipper! Jeg har satt på 12 millimeter punktvipper, og det tok cirka 1 time og 15 minutter (jentene setter på vipper på ett øye hver, så det går fortere enn hos mange andre klinikker). Salongen drives av Madeleine og Jeanette, og holder til i samme bygg som Pro Gym ved Drammen sentrum. Dersom dere er raske og bestiller time via facebooksiden eller på telefon 98431077 så får dere 50% rabatt av de allerede lave prisene! Prislisten finner dere her. Nå koster det bare 350,- kroner for vippeextensions (åpningstilbud!) så vær rask! De driver med vippepåsetting, hairextensions, hudanalyse, kostholdsveiledning, massasje, voksing og mye annet. Under ser dere et bilde av hvordan vippene mine så ut ovenifra før jeg besøkte Skjønnhet – og kostekspertene:

IMG_2344

Og på bildene under ser dere hvordan vippene mine ser ut nå:

IMG_8970  IMG_8964 IMG_8961

IMG_8972

Grunnen til at vi satt på 12 millimeter var at vippene mine var veldig lange fra før av. Jeg trodde jeg hadde tynne, korte og bleike vipper, men det var (heldigvis) helt motsatt. Det hadde nesten ikke hatt noen effekt om jeg hadde valgt åtte eller ti millimeter, så vi gikk for det mest drastiske! Jeg er kjempefornøyd med behandlingen jeg fikk av jentene, og kommer garantert tilbake 🙂

// sponset behandling