Hei! De siste dagene har gått i ett kjør, så jeg har vært veeldig tilbakeholden på bloggfronten. Jeg har derimot oppdatert Instagram daglig, men nå er jeg altså tilbake! Jeg har jobbet mye med bloggarbeid selv om jeg ikke har blogget, og jeg har inngått tre nye, spennende kontrakter på treningsfronten! På søndag var jeg på Health, fitness & beauty-messen i Telenor Arena, men dessverre ble jeg litt skuffet. Heldigvis hadde jeg fått gratis inngang, for dette er ikke noe jeg hadde betalt for. Jeg fikk trent bittelitt markløft, tok en deilig vannmassasje, fikk se live-vaxing av nakne menn på scenen og handlet masse deilig proteinpulver fra Nutramino. Har dere testet «stracciatella» smaken? Oh hot damn!

1. En ny treningstrend kalt «pavigym». Sirkeltrening med kettlebells og medisinballer! 2. Fredrik Jensen fra TV2-sporty! 3. En liten Jackson som gjerne ville være med på messen. 4.  Live-vaxing av mannfolk. Stakkars de små femten år gamle jentene på første rad! *ler* 5. Markløftstasjon. 6. Et lite overblikk over messen sett fra andre etasje. 7. Et enkelt antrekk midt oppi all treningspraten. 8. Nutraminos stand på Telenor Arena. 9. Vannmassasje med H2O og aroma.

Jackson og Nala går bedre og bedre overens, og nå har de faktisk begynt å leke litt sammen! De har til og med lært seg å sove i samme sofa uten noen videre problemer. Gjett om matmor og matfar er lykkelige?! Nå skal jeg hoppe i dusjen og teste ut de nye produktene fra Kicks.no som nettopp dumpet ned i postkassen. Ingenting er bedre enn en liten spa dag med egenpleie etter to timer med hard body-pump! Jaggu klarte jeg å brenne hele 2000 kalorier på en treningsøkt uten cardio! Jeg er så heldig som er omringet av flinke personlige trenere og instruktører, og jeg snapper gjerne opp noen privattimer og tips på veien 😉