Annonse: I helgen dumpet det en ny pakke ned i postkassen, og denne gangen var det Kicks’ nye neglelakk-kolleksjon. Jeg har samarbeidet med Kicks i flere måneder, og jeg er stor fan av produktseriene deres! Vår betyr tid for fargesprak og pasteller, og der har Kicks virkelig nailet det. Jeg har allerede funnet mine favoritter, og denne gangen har jeg virkelig falt for ferskenpastellene på bildet til venstre. De små lakkene koster kun 39,- kroner, mens de store koster 69,- og de får du tak i på din nærmeste kicksbutikk. De er tykke i lakken, varer lenge, tørker fort og du trenger bare ett strøk for å dekke. Dessverre er jeg neglbiter, men når jeg begynner med gel-negler igjen til sommeren skal disse fargene få flagre i vinden på fingertuppene mine! …og bare for å nevne det: shampoo og balsamserien deres er de beste jeg noensinne har testet! ♥♥♥