Wow, for en måned! Denne har vært en av de mest hektiske, men også en av de beste. Jeg har vært på en stor to-dagers rådgiversamling i Oslo, to store jobbmøter hvor store beslutninger har blitt tatt, jobbet fire til seks dager i uken med både enkle og doble og signert mange nye, spennende kontrakter både i forbindelse med arbeid og blogg. Jeg har mottatt rekordmange pakker i posten, og mailboksen har aldri vært fullere. Jeg har også lagt igjen en feit bestilling hos Proteinfabrikken som jeg igjen har inngått samarbeidsavtale med, og jeg har mye å glede meg til. Jeg har lagt ferieplaner, jeg har fått igjen penger på skatten, badet på elleve kvadratmeter (!) er snart ferdig oppusset, og jeg har en god og trygg stilling i to selskaper som jeg elsker å jobbe for, nemlig Sonans og Fresh Fitness. Denne måneden har bare vært helt fantastisk!


I dag kom jeg hjem fra et stort Sonans-event i Oslo, og vi har hatt det såå gøy! Jeg har lært mye om rådgiverstillingen, blitt kjent med mange nye fjes og blitt grisebanka i bowling av supergode bowlingfedre i førti-femti åra. Jeg har også bestemt meg for at jeg skal begynne å bowle mer med samboeren og venner. Det er nesten gratis i vår kommune, så jeg fatter ikke hvorfor vi ikke har benyttet oss av tilbudet mer! To serier discobowling OG pizza for 150 kroner per person? Jeg skal ikke klage! Mulig jeg har funnet den perfekte vorspiellokasjonen nå, hoho. Uansett, hotellturen var fantastisk og jeg har forelsket meg i hovedstaden på nytt. Jeg har tross alt studert der, men byen sjarmerte meg mer i går enn den har gjort på lenge. Hotellet lå rett bak Grand hotell og var sinnsykt stort i forhold til hva vi trodde! Frokost og lunsjbuffeten var himmelsk, og jeg har fått min dose restaurantmiddag for en stund. (Vent.. kjæresten sendte meg nettopp en tekstmelding og inviterte meg med ut på middag. Man sier vel aldri nei til en hyggelig date?) Rommet var lekkert og delikat, jeg hadde tv og minibar, og på badet var det fri tilgang på L’Occitane-produkter – som jeg elsker! Oslo bar og bowling var også overraskende flott, og jeg angrer på at jeg ikke benyttet meg mer av dette tilbudet da jeg selv var student i tigerstaden. For en tapas! Herrefred, så digg. Nå er jeg egentlig mest klar for sengen og paradise hotel før jeg åpner Fresh Fitness i morgen, men jeg tror jaggu jeg skal på date isteden ♥♥♥

Noen av dere har forresten fått med seg at jeg publiserer innlegg både her OG på Blogg.no. Det er rett og slett fordi jeg er kjempefornøyd med statistikken her, men dere er så FORBANNA dårlige på å kommentere. Noe oppmerksomhet må jeg ha også *ler* Selv om jeg skjønner at det er et jævla mas når man alltid må legge inn navn, mail og URL på nytt. I dont blame you! Sjekk ut benedictehaugaard.blogg.no om du er blogg.no-blogger og vil legge meg til som venn. Alt som ligger her kommer også der!