1842823-12-1395397510217

Annonse: H&Ms vårkolleksjon har kommet i butikkene, og jeg har allerede funnet meg mange favoritter. Det hjelper sikkert at Miranda Kerr er frontfigur i denne kolleksjonen (for det er ingen hemmelighet at hun er slående vakker) men kolleksjonen i seg selv byr på kvalitet og komfort. De største favorittene er helt klart den rosa singoallablusen (foreløpig utsolgt) skinnshortsen og den komfortable grå joggebuksen (dessverre også utsolgt) men enda er jeg ikke ferdig med å snoke meg gjennom nyhetene. H&M har også sluppet en ny concious-kolleksjon med bærekraftig og miljøvennlig mote, så denne våren er det mye å hente i vår alles kjære og gamle favorittbutikk. Dessverre er det mye som allerede er utsolgt, men jeg regner med de får det fort inn i nettbutikken igjen. Imens kan dere jo ta turen innom et kjøpesenter i nærheten som kanskje ikke har like mange besøkende som nettbutikken – og er du heldig så finner du kanskje noen av skattene igjen i butikkhyllene 🙂 Den nye kolleksjonen byr også på fantastiske vesker og accessoarer, så her er det mye kvalitet for pengene. Du finner hele kolleksjonen her.

 «With this campaign we want to show what H&M has to offer this season in terms of fashion and quality at the best price. We are showing this season?s fashion must-haves to unbeatable prices and we do believe the customers will like the collection as much as we do. We felt that Miranda was the perfect choice to show this season´s H&M fashion essentials! Miranda is the face for our March campaign on all our 53 markets, and we chose her because we feel that she can show our fashion in an inspiring and fashionable way.» – HM.