God formiddag, kjære lesere. I dag har jeg en super rabattkode til dere! Under Armour er kjent for å være noe av det beste av treningstøy på markedet, og heldige meg har Under Armour og www.norvita.no som en av mine hovedsponsorer! Derfor får alle leserne mine 20% rabatt på ALT i nettbutikken, inkludert tilbudsvarer! Lageret skal ryddes klar til nye varer, så her er det mange kupp å gjøre! Legg inn rabattkoden UA20 og få 20% rabatt på hele bestillingen OG gratis frakt over 500,- kroner. Jeg sverger til treningstøy fra Under Armour, og anbefaler alle å kikke litt i nettbutikken. Mine favoritter er denne BHendenne rosa genserendenne og denne tightsen og denne fantastiske, luftige treningstoppen 🙂


I går tilbragte jeg hele dagen på Fresh Fitness, både i jobbsammenheng og på trening, og det var såå deilig å legge seg ned på sofaen med Paradise Hotel med god samvittighet! Jeg fikk i meg en proteinshake og en kyllingfilet med ruccola, cherrytomater og balsamicodressing, og jeg kunne legge meg mett, sliten og lykkelig. Nå skal jeg spise opp proteinfrokosten min og skynde meg av gårde til Fresh Fitness igjen – og i kveld kommer det et ønsket innlegg fra en leser med litt mer informasjon om treningskjeden! Ha en fin dag ♥♥♥