Hei, og god ettermiddag! Dette innlegget skulle vært postet på torsdag, men mye har kommet i veien siden da. Flere lesere har bedt meg om å publisere bilder og informasjon om senterkjeden Fresh Fitness, og siden jeg jobber der skal jeg selvfølgelig gjøre det! 🙂 Jeg har trent på Fresh Fitness siden høsten, og begynte å jobbe der omtrent en måned senere. Vi er på vei mot å bli landets største og billigste treningssenter, og akkurat nå ligger vi cirka på delt tredjeplass med Stamina not (ler). Hos oss koster det 199 kroner i måneden å trene, men du kan oppgradere medlemskapet ditt til gruppetimemedlemskap for 100 kroner ekstra i måneden. Da får du fri tilgang på alt av zumba, body pump, body step, body balance, sh’bam og alle de andre timene som går virtuelt på skjerm som f.eks yoga, pilates, styrke, spinning og zumba. Ønsker du kun å trene for 199,- kroner i måneden kan du alltids betale 30 kroner per livetime i tillegg.

Fresh Fitness har akkurat det samme utstyret og de samme apparatene som alle andre. Det som skiller oss ut er at håndmanualene stopper på 40 kilo istedenfor 70. Dette gjør at de største muskelbyggerne ikke ser på oss som et attraktivt treningssenter, og da føler som regel de fleste andre mindre sjenerte i frivektsområdet på senteret og benytter dette hyppigere. Treningssenteret jeg jobber på i Drammen er på cirka 1400 kvadratmeter, men til høsten åpner vi enda et nytt fresh-senter på Strømsø i byen! Det fine med Fresh Fitness er at du har tilgang til alle senterne, både i Norge, Sverige og Danmark. Når du melder deg inn får du et gummiarmbånd med en liten innebygget chip, og denne scanner du for å komme inn på senteret og inn i gruppetimesalen 🙂 Enkelt, ikke sant?

Vi har lyse og freshe lokaler, godt klimaanlegg, stor og luftig plass mellom apparatene, mange kondisjonsapparater og lang åpningstid fra 05-23 i hverdagene og 05-20 i helgene. Vi som jobber der er blide, utadvendte og hyggelige, og lokalene er mest sannsynlig de reneste av alle treningssentere da vi vasker og skrubber selv istedenfor å leie inn renholdsarbeidere som kanskje ikke er like nøye 😉 Fresh Fitness samarbeider med Nutramino som er vår forhandler av shakes, bars og energi, og jeg kan foreløpig med hånden på hjertet si at de har de beste smakene på produktene sine! Nå skal jeg teste ut Proteinfabrikkens tilbud også, så da kommer det mer informasjon og sammenlikninger. Håper dere ble inspirert til å trene (kanskje til og med hos oss?) og at innlegget var interessant å lese. Jeg elsker Fresh Fitness ♥