God morgen! Haha, jeg dør litt av meg selv noen ganger. I går hadde jeg såå mye på to-do-listen min, men tror du ikke jeg ble sittende foran tv-skjermen i hele dag? Jeg har fått forhåndslagret noen reklamebaserte blogginnlegg, svart på litt mail og ryddet litt forsikrig over leiligheten, men ellers har jeg vært mest sosial og hatt en lang morgen i sengen. Jeg fikk faktisk gjennomgørt en BODY PUMP time med meg selv og program 88 på Spotify iløpet av kvelden i går også, men annet enn det er det lenge siden jeg har sett innsiden av et treningssenter. Vi snakker over en uke, og det er ganske mye for ei som faktisk jobber på et treningssenter! *flaut* Siden det endelig ble sol i går fikk jeg også gått en tur med den nye valpen vår, Jackson. Er det noen av leserne mine som har miniatyrhund som kan fortelle meg hvordan jeg kan lære han å gå i bånd? Har hatt hunder rundt meg i hele oppveksten, men aldri en så liten valp. Herregud, han veier jo bare en drøy kilo! Ikke vil han ut i regnværet heller. Makan til bortskjemt rase! Haha 🙂

I dag startet den elleve dager lange påskeferien, og jeg har selvfølgelig handlet inn litt smågodt, god te, kaffekapsler til kaffemaskinen og litt god mat. Jeg har skrevet påskeegg-ønskeliste på facebookveggen til mamma, og jeg har hintet til familien om at det kanskje er på tide å invitere meg på lammestek. Smart jente, right? I postenkassen i dag lå den nye utgaven av ELLE, så jeg har nok å sysle med fremover. Jeg har forresten en konkurranse til dere hvor dere kan vinne en partytur til metropolstaten Berlin! Hvordan høres det ut? ♥