Hei, og god morgen! Er det lov å si det når klokken er over 13? Denne helgen har jeg virkelig gått all in for at det er påskeferie. Snakk om å sove lenge! I går var jeg jo lenge oppe, men det er ingen unnskyldning for å ligge å dra seg til klokken nærmer seg tolv. I dag har jeg litt på agendaen. Jeg skal ut å gå tur med bikkjene mens det fortsatt er fint vær, planlegge en stor bloggkonkurranse hvor dere kan vinne en tur til Berlin, avtale et møte med en ny samarbeidspartner, ta søndagsvasken i leiligheten og selvfølgelig – kickstarte påskeferien med en skikkelig styrkeøkt på Fresh Fitness! I skrivende stund sitter jeg plantet foran macen med en kopp te, 20 nydelige røde roser, og verdens beste duft i rommet. «Mokara» fra Voluspa er virkelig helt fantastisk! For ikke å snakke om at det faktisk er verdt de 300 kronene for et stearinlys. Jeg prøver å bruke det litt sjeldent, for planen er å ha det stående på badet. Du får det hos Home & Cottage. Anbefales! ♥