Hei, og god ettermiddag! Denne konkurransen har jeg ventet lenge på å få dele med dere, og jeg håper dere er gira på å konkurrere om en partyreise for to til metropolstaden Berlin i Tyskland! Denne konkurransen varer gjennom hele sommeren, og det eneste du må gjøre er å klikke deg inn på denne linken og lese om premien, legge ut dine beste festbilder på Instagram og hashtagge de med#sourzremix. Jeg skal selvfølgelig delta selv, for denne gangen er det ikke jeg som kårer vinneren, men SheSocial! Jeg var i Berlin for litt over et år siden og jeg ELSKET det! Byen byr på gode shoppingmuligheter, mye historie, europas beste uteliv og masse god mat! Bildet ovenfor er tatt utenfor nattklubben Matrix, en av de hotteste utestedene i byen. Jeg anbefaler alle å legge igjen en hashtag på festbildene sine på Instagram. Du vet aldri, kanskje er det du som får ta med en venn til Berlin 😉 Skal du delta i konkurransen?

__________________________________________________________________________________________________________________

Samarbeid med Shesocial og Sourz.