God kveld, søtinger! 🙂 Som dere vet så vier jeg all tid og penger på trening om dagen. Jeg handler bare treningstøy og tilbehør, og shopper for første gang i mitt liv mer løpesko enn høye hæler. Favorittene er Nike free, Adidas Performance og deres nye modell, boost. Sistnevnte har jeg ikke gått til innkjøp av ennå, men de står høyt på ønskelisten! Jeg testet disse hos XXL forrige uke, og det kjentes ut som jeg løp på fjærer som skøyt meg av gårde i fart. Helt fantastisk, til og med på tredemølle! Designet er klassisk Adidas med tre hvite striper langs sidene, og hittil er min favoritt i fargen lilla. Hvilke sko er ditt favorittpar på trening? ♥

«Fyll løpesteget ditt med energi! Adidas boost er revolusjonen innen moderne løpesko. Boost er et helt nytt materiale som forandrer din løping og gir uendelig med energi tilbake. Boost-sålen består av tusenvis av små energikapsler som maksimerer din løpetur ved å lagre og slippe energi i hvert eneste steg. Dette gjør at du får mer energi i løpesteget. Materialet takler ulike temperaturer og beholder egenskapene i både varmt og kaldt vær. De nye Adidas boost modellene passer for alle, enten du er maratonløper eller bare ønsker å booste din hverdagsløping. Finn den rette modellen for deg her