Hallo i luken! Titter bare innom for å spre ett lite treningstips før helgen. Som noen av dere sikkert har fått med dere så har jeg fått en ny pakke fra Proteinfabrikken.no, og i dag skal jeg skrive litt om trendtightsen 2XU compression. Jeg har vært tilhenger av Under Armour i to år, men nå har jeg altså testet ut denne også. Det mest positive med denne tightsen er uten tvil utseendet. Den er pen å se på, virker slankende og holder inn hver minste lille flaw. Den gir nok også større kompresjonseffekt enn tightsene jeg har prøvd fra Under Armour, men scorer likevel lavt på komfort da den er relativt lav og stram i livet, og veldig gjennomsiktig. Jeg tok noen dype knebøy i denne – og får å si det sånn: jeg fikk noen heftige blikk *ler*. Nå som jeg har testet begge tightsene vil jeg likevel anbefale 2XU til cardio på grunn av kompresjonen og hold-in effekten, selv om Under Armour scorer høyere på styrke da den er mer fleksibel i stoffet og mindre gjennomsiktig. Til neste gang skal jeg også teste en treningstights fra VIRUS. Har dere planlagt en aktiv helg? Selv skal jeg beise, male, sage, vaske og rydde. I morgen har jeg planlagt en hard økt på Fresh Fitness, og på søndag skal jeg og samboeren min ta med hundene opp i drammensmarka 🙂

Du finner 2XU tightsen her og Under Armour tightsen her